Výhody turistických doplňků

Zboží

Přemýšleli jste o tom, že váš vlastní potisk se nemusí hodit jen do kanceláře či při venkovní práci? Prostě při výkonu zaměstnání? Co takhle využít přesahu, který nabízí právě vlastní potisk na doplňcích na turistiku a kemping promodarky.cz? Nemusíte být cestovní kancelář a přesto si vaši zaměstnanci či zákazníci ponesou vás a vaši značku s sebou i na výlety či dovolenou, kde si vás všimnou nenásilnou reklamou i další lidé.

kempování

Možnosti pro potisk jsou velké, vyberete si pohodlnou a měkkou fleecovou deku a potisknete ji celou, nebo jen její držadlo? Vyberte si z několika druhů a samozřejmě i barev. Sháníte něco velkolepého? Co takhle piknikový termobatoh vybavený vším, co na venkovní posezení potřebujete, či jen piknikový koš v moderním provedení? Pro ty, kteří neradi sedí na zemi je zde možnost potisku i skládací židle. A samozřejmě velká nabídka nožů. Ty jsou nepostradatelným doplňkem pro pobyt v přírodě, ať už je to kdekoliv. Mohou být zavírací nebo ne, ale potisk či gravírování na čepel z nich udělá originální a osobní předměty, které nikdo nebude chtít ztratit či zapomenout doma. Nemluvě o multifunkčních nožích, které jsou celou sadou nástrojů v kapse. Pokud budete potřebovat pilku, otvírák na víno či nůžky, všechno lze v tomto nástroji najít. A vaše logo samozřejmě také. Další kategorií jsou různé svítilny.

kompas na horách

Malé, lehké, plastové, kovove, různých barev a použití. Sháníte čelovku? Nebo vychytanou baterku s klipem, která se dá připnout třeba na kšilt čepice? V nabídce jsou i svítilny s háčkem pro snadné zavěšení a velké množství malých kapesních svítilen, které nepřidají hmotnost zavazadlu a přitom budou pořád po ruce. Hmotnost zavazadla například před cestování letadlem zase pomůže zvážit kapesní digitální váha, která zváží zavazadlo až do hmotnosti padesáti kilogramů a není větší než pero. A pro ty, kteří fandí mapám je možné pořídit kompas opatřený vlastním potiskem. Pošlete s klidným srdcem obdarované na dovolenou se vzpomínkou na vás v kapse či batohu!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup